GDPR Cases

Bærbar computer på træbord

Hvis du driver virksomhed eller skal til at stifte virksomhed, så har GDPR stor betydning for din måde at drive virksomheden på. Der er dog stor forskel på, hvordan GDPR påvirker dig, alt efter hvilken branche du manøvrerer i.

Du kan finde rigtig god information på Datatilsynets hjemmeside, men meget af informationen er generel, så du skal selv finde de dele der lige præcis passer din situation. Måske får du ansvaret for at I overholder GDPR i den lokale sportsklub, eller også starter du bare virksomhed i en særlig branche. GDPR kravene i forhold til behandling af persondata er vidt forskellige.

Bliv klogere på persondatabehandling og GDPR med konkrete cases

Derfor har vi undersøgt nogle konkrete cases, og redegjort for hvordan GDPR kommer i spil netop i denne case. Lad det dog være sagt med det samme. Vi er hverken revisorer eller advokater, men almindelige mennesker, der har gjort en ekstra indsats for at sætte sig ind i tingene.

Du kan finde de konkrete cases om GDPR og behandling af persondata og personfølsomme oplysninger i hovedmenuen. Vi kigger eksempelvis nærmere på GDPR for en sportsklub, og derudover har vi cases om byggebranchen og mere generelt virksomhedsdrift. Til sidst har vi to lidt anderledes cases, der ligeså meget retter sig mod den private. Den ene er i forhold til hvis du har din egen hjemmeside. Den anden er hvordan GDPR gavner dig som privat forbruger, og hvordan du kan forholde dig til den.

Søg professionel hjælp hvis du er i tvivl

Som nævnt er vi ikke uddannede til at rådgive om persondata og GDPR, så hvis du er det mindste i tvivl om din persondatabehandling og om hvorvidt den overholder persondataforordningen, så vil vi på DBReform råde dig til at søge professionel hjælp.

Det kunne eksempelvis være her hos Persondata Online. Bemærk at hvis du klikker på linket og ender med at benytte Persondata Onlines tjeneste, så får vi en provision for henvisningen, som hjælper med den fortsatte drift af DBreform.