Pengeplante

Sådan finder du det bedste kviklån

Dette indhold er sponsoreret

Det kan for mange danskere være svært at finde frem til det bedste kviklån på markedet. Årsagen til det er, at der i dag findes et stort udvalg af låneudbydere, som alle tilbyder kviklån online. Heldigvis er der metoder til, hvordan man lettere kan finde frem til det kviklån, der er det bedste for en selv. 

Hvad går et kviklån ud på?

Et kviklån er et mindre lån, der har en hurtig udbetalingstid og en kort løbetid. Det betyder, at du hurtigt og nemt får pengene ind på din konto, og de står klar til at blive brugt med det samme. En af årsagerne til at lånere kan lide typen kviklån er blandt andet, at der ikke kræves at man fortæller udbyderen, hvad pengene skal bruges til. 

Et kviklån foregår normalt online og kan bruges på lige det man ønsker. Normalt er lånebeløbet mellem 100 til 10.000 kroner med en kort løbetid på op til 12 måneder. Desuden kendetegnes et kviklån ofte ved at have en relativ høj rente. 

Går du med overvejelserne om at tage et lån online, så kan et kviklån måske være det rette valg for dig, hvis du ønsker at få pengene hurtigt udbetalt. 

Få hjælp af en sammenligningstjeneste

I dag findes der som sagt mange forskellige typer af lån online, og samtidig findes der også flere udbydere, som tilbyder blandt andet kviklån. Synes du det er både svært og uoverskueligt at finde frem til hvilket kviklån du skal vælge, så kan det derfor vise sig at være en god hjælp, hvis du benytter dig af en sammenligningstjeneste. 

En sammenligningstjeneste er til for at hjælpe dig, så du let og hurtigt kan finde frem til de kviklån, som er blandt de mest fornuftige at vælge for dig. Sådan en tjeneste er også med til, at du hurtigt kan få dannet dig et overblik over alle dine muligheder. 

Bedøm kviklånene ud fra de vigtige parametre

Selvom du får hjælp af en sammenligningstjeneste, så kan det stadigvæk være en svær opgave at finde frem til det bedste kviklån for dig, hvis du ikke er helt skarp på, hvad du skal kigge efter. 

I forbindelse med et kviklån er der særligt tre begreber, som er vigtige, at man kender til. Et kviklån kan i højere grad vurderes af renter, gebyrer og lånets ÅOP. 

Renten fortæller dig, hvor stor en procentdel af lånebeløbet du skal betale hver måned. Det betyder også, at renten har en indflydelse på din månedlige ydelse sammen med lånets løbetid. 

Gebyrer har også indflydelse på prisen på dit kviklån. Derfor er det vigtigt, at du ikke glemmer at tage et kig på gebyrerne, når du sammenligner de forskellige lån. 

Lånets ÅOP står for Årlige Omkostninger i Procent, og det er det tal, som fortæller dig, hvad prisen er på dit lån. Det er derfor en god idé at starte med at kigge på lånets ÅOP, når du vil sammenligne de forskellige kviklån. 

ÅOP viser alle lånets omkostninger årligt, og det vil sige, at du ud fra ÅOP kan se hvor meget lånet vil koste dig inklusiv renter, gebyrer og andre mulige omkostninger. Tager du et kviklån med en løbetid, der er kortere end 12 måneder, så skal du dog være opmærksom på, at du ikke bør vurdere lånets pris udelukkende på ÅOP.