Afrika åbner for turister igen efter lockdown

Afrika åbner for turister igen efter lockdown

Efter nedlukningen af landet og mange andre dele af verdenen, er der endelig begyndt at ske fremskridt. Mange ting begynder at åbne igen og fremtiden begynder at se lysere ud. Man kan nu igen komme ud til forskellige steder og se nogle af de mennesker man ikke har set så meget til de sidste par måneder. Det betyder også at der snart åbnes op for muligheder for at komme ud og rejse. Måske går du og drømmer om en tur til Afrika. Læs mere her om hvordan du får et visum til det land du ønsker at rejse til.

Drømmer du om en tur til Afrika? Så kan du nu efter lang tid med lockdown endelig begynde at se frem til det. Men inden du kan læne dig tilbage i flysædet og langsomt se Danmark blive mindre og mindre under dig, er der nogle ting der også skal på plads. Til mange lande, skal du nemlig bruge et visum for at kunne rejse dertil. Ønsker du for eksempel at rejse til Kenya eller Zambia, så skal du søge om et visum før du kan rejse ind i landet. Læs mere om visum til Afrika og bliv klogere på hvordan det fungere.

Den verdensomspændende pandemi

Siden starten af 2020, har hele verden været ramt af den Corona virus, der hurtigt har bredt sig ud over hele verden. Det har vendt alles hverdag helt på hovedet og ført en masse uventede konsekvenser med sig. Der har nu påvirket hele verden i omkring halvandet år og medbragt karantæne og nedlukning i store dele af verden. Pandemien har påvirket alle fra rige til fattige og fra unge til gamle. Det er derfor vigtigt at vi sammen tager os af hinanden.

Efter den lange nedlukning

Med Covid 19 er mange restriktioner også kommet. For eksempel om forsamlingsforbud, karantæne og nedlukkede skoler og arbejdspladser. Der har været en masse ting, der har begrænset mulighederne, men som endelig er begyndt at løsne lidt op. Og verden er begyndt så småt at åbne op igen for de mange muligheder, der var før i tiden. Er det også noget du har savnet? Så er det måske tid til at gøre alle de ting du ikke har haft mulighed for før. Som at tage af sted på din drømmerejse.

De mange steder i Afrika

Drømmer du om at tage på ferie til et af Afrikas smukke lande og opleve nye og spændende kulturer. Tag for eksempel en tur til et af de smukkeste lande i kontinentet, nemlig Tanzania. Det er derfor også et populært sted at rejse til blandt danskerne. Landet ligger på Afrikas østkyst og har et befolkningstal på omkring 58 millioner mennesker. Du kan også tage turen til Uganda, hvilket også er et særdeles smukt land, der helt sikkert er værd at besøge.

Der er mange ting man kan lære omkring lande igennem internettet og billeder man kan finde. Men at opleve unikke kulturer og naturoplevelser i virkeligheden er en helt anden og meget unik oplevelse i virkeligheden. Det er helt sikkert en rejse du gerne vil have med i bogen. Så kan du kigge tilbage på en rejse fyldt med en masse nye og spændende erfaringer.

Husk et visum

Der er mange lande man bare kan rejse til, men der er flere lande hvor det er nødvendigt med et visum først. Ofte kan man få visa med det samme, men det kan også gå op til 72 timer. Derfor er det smart at have sat sig ind i hvordan det fungerer i det pågældende land, du ønsker at rejse til. Så ender du nemlig ikke med at stå i lufthavnen, men ikke kunne boarde flyet, fordi du mangler et visum. Så læs mere omkring hvordan du kan søge om et visum, så du snart kan boarde flyet mod din drømmedestination.