Computer i seng

Hvad er LMS, og hvorfor er det en god idé?

Dette indhold er sponsoreret

LMS står for Learning Management System og er en nem og sikker måde at sikre sig, at medarbejderne lærer det, de skal på deres arbejdsplads. Men hvorfor er det lige, at man som virksomheder behøver at ty til digitale hjælpemidler for at sikre sig, at medarbejderne lærer det, de skal? Hvordan kan det være, at man ikke bare kan bruge de helt gamle metoder som altid? Der er mange gode grunde til at benytte sig af LMS i dag. Dette betyder dog ikke, at de gamle papir-metoder ikke længere kan bruges. Der er fordele og ulemper ved begge. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor LMS er vejen frem i en virksomhed i dag. 

Hvad er LMS overhovedet?

Som sagt, står LMS for Learning Management System, og det første ord, Learning, betyder helt konkret, at man med LMS tilbyder en virksomhed enkelt læring, hvormed man sikrer, at medarbejderne altid har den nyeste viden. Management vil sige, at man kan styre disse online kurser. Man bestemmer hvilke kurser, som skal tages, og hvornår disse skal tages. Man kan også analysere disse kurser og finde frem til effektiviteten af tegningsmaterialet. Det sidst ord, System, betyder ganske enkelt blot software. Helt kort er LMS en nem og sikker måde at sikre medarbejdere viden på.   

Hvad er der nu galt med de gamle systemer?

Intet! For guds skyld. De gamle former for eksaminer og tests kan stadig noget. Det er der ingen tvivl om. Dog kan det være svært at teste sine medarbejdere med papir og pen, da dette kan være ret så upraktisk. Med LMS kan medarbejdere få en deadline til, hvornår de skal have gennemført de forskellige tests. Når disse så er gennemført, kan man nemt og enkelt tjekke resultaterne på sin egen skærm derhjemme. Verden bliver kun mere og mere digital, og dette stiller store krav til sikkerheden på nettet. Derfor forsøger man at gøre internettet til et mere sikkert sted at færdes, hvilket kan være svært, da der er kloge mennesker med onde intentioner derude, som kan misbruge dine data. Derfor er det også en god idé at finde et LMS, som du kan stole på, og som har styr på sikkerheden. Vi vil ikke have data misbrugt. Også selvom man gerne vil have en nem løsning på at teste medarbejderne. Find en udbyder som du stoler på. Så er det både sikkert og nemt. Gå aldrig ned på sikkerhed.