Fliser på badeværelset

Giv dit badeværelse en makeover med flotte klinker

Dette indhold er sponsoreret. 

En badeværelsesrenovering kan hurtigt blive en dyr omgang, og hvis badeværelset er velfungerende, er det derfor heller ikke det første, de fleste vælger at lave om, når de flytter ind i en ny bolig. Trænger du til lidt fornyelse i din bolig, og er du træt af at kigge på dit gamle badeværelse? Så er det måske på tide til en lille makeover. Du behøves ikke at skifte alt på badeværelset for at skabe fornyelse – nye klinker kan nemlig gøre underværker for badeværelsets samlet udtryk og stemning, og er du på udkig efter klinker af høj kvalitet, så kan Klinke-huset hjælpe dig. 

Lyst eller mørkt badeværelse? 

Klinke-huset leverer spanske klinker i forskellige størrelser og farver, og inden du vælger klinker, skal du gerne have en ide, om du ønsker et lyst eller mørkt badeværelse. Der er fordele og ulemper ved begge, og du skal vælge farve alt afhængig af, hvilket udtryk og stemning du ønsker på dit badeværelse. Det er halvdyrt at få lagt nye klinker, og du skal trods alt se på dem i forhåbentlig mange år. Det er derfor en god ide at tænke en del over dit valg af klinker på forhånd, så du finder de helt perfekte klinker, der passer til dine behov og stil. Et mørkt gulv kan samle rummet og give en god kontrast, hvis du har hvide vægge og lyse badeværelsesmøbler. Et lyst gulv er derimod mere neutralt, og vil give et indtryk  af, at et rummet virker stort og imødekommende, hvorimod mørke farve farver giver et indtryk af, at rummet virker mindre, huleagtigt og hyggeligt. Desuden vil et gulv med mørke klinker ikke på samme måde se beskidt ud, lige så hurtigt som et lyst klinkegulv vil gøre. 

Hvilken størrelse klinker skal du vælge?

Der findes forskellige størrelser klinker, og igen skal du vælge klinke-størrelse alt efter hvilken stemning, du ønsker i badeværelset. Store klinker giver mere ro, færre linjer i rummet og er lettere at vedligeholde end små klinker. Små klinker giver til gengæld en livlig stemning og kan give en detalje, der gør badeværelset personligt. Det er også en god ide at vælge klinker alt efter størrelsen på dit badeværelse. Mindre klinker passer nemlig bedre til små rum, hvorimod større fliser passer bedre til større rum.