Nøgler i hånden

Sælg din bolig med hjælp fra lokal ejendomsmægler

Dette indhold er sponsoreret

Går du med et ønske om at sælge din bolig, men har du svært ved at finde den rette ejendomsmægler? Så står Boligvurdering.nu klar til at hjælpe dig, da de ud fra et bredt udvalg af ejendomsmæglere på Sjælland kan hjælpe dig med at finde den rette, lokale ejendomsmægler, som kan hjælpe dig godt på vej med dit boligsalg. Du skal blot udfylde dine kontaktinformationer samt oplyse informationer omkring din boligtype, og derefter sørger Boligvurdering.nu for at finde tre ideelle, lokale ejendomsmæglere fra din område til dig, som efterfølgende kan hjælpe dig med alt fra gratis boligvurdering til køberkartotek og sparring og råd omkring salg af din bolig. 

Få vurderet værdien af dit hus

For enhver der overvejer at sælge, er det ideelt at få vurderet sit hus. På denne måde er også det lettere at tage en beslutning omkring, om tiden er inde for at sælge, eller om det er hensigtsmæssigt at vente. Ved hjælp af en husvurdering er det nemligt muligt for dig, at få en ide omkring din boligs værdi på det aktuelle marked, og du kan således danne dig et godt billede af, hvad du kan forvente at kunne sælge dit hus for. I en sådan process vil en ejendomsmægler kigge på en række forskellige punkter som eksempelvis beliggenhed, boligens størrelse, boligens stand, rumfordelingerne i boligen, samt grundens samlede størrelse. Det kan være en god ide at få forskellige vurderinger fra forskellige ejendomsmæglere, da disse ikke altid vil være ens. Derefter kan du med fordel gennemgå de forskellige mæglers vurderinger af huset samt udbyde din bolig til den mægler, der har fremlagt dig den mest attraktive pris. 

Undgå besværet – få en onlinevurdering

Hvis du ikke kan overskue besværet ved en salgsvurdering, eller du i disse tider har det bedst med i første omgang ikke at skulle åbne dine døre, så kan du prøve kræfter med en onlinevurdering af din bolig, som kan give dig en vejledende vurdering på din boligs salgspris her og nu. Dette er en onlinefunktion, hvor salgsprisen vurderes på baggrund af boligens oplysninger, som sammenlignes med aktuelle registre og statistiske data, samt er udarbejdet i relation til lignende boliger i dit lokalområde. Disse dataer kan være tidligere salgspriser, prisudviklingen i dit lokalområde, de boliger der er blevet solgt i området, samt den aktuelle prisudvikling på det danske marked. Herefter kan du slå dig sammen med en lokal mægler, som kan eftertjekke din bolig, samt sætte dig i kontakt med potentielle købere af din bolig.